Свято до Дня святого Миколая


Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Це радісне свято, з якого розпочинається новорічно-різдвяна пора. Цей день для кожного з нас є особливим, адже він сповнений очікуванням справжніх чудес та здійсненням заповітних мрій. У цей день діти згадують усі свої добрі та погані вчинки. А дорослі ж просто сподіваються отримати якийсь подаруночок, адже хоч маленький презент приємно отримати кожному.
      Це довгожданий день року, адже невідомо, що на тебе чекає – подарунок, а чи може різочка?! Слухняних діток під подушкою чекають гостинці, а от бешкетникам варто задуматися про свою поведінку та чекати в подарунок тільки різочку. 19 грудня у День Святого Миколая кожна дитина сподівається на маленьке диво. У силах дорослих зробити цей день незабутнім для дітей, подарувати віру у казку.
      І цього року, у котре в нашій школі відбулося сято до Дня святого Миколая. Учні 5 класу та бібліотекар створили казкову атмосферу для дітей за участі казкових персонажів: янголів, зірочок, Бабусеньки Яги, Святого Миколая та ін. Також класні керівники із своїми учнями готували святкові номери (пісні про Св.Миколая, танці). З 16 по 20 грудня в бібліотеці учні ознайомилися з книжковою виставкою "Зима крокує -  свята дарує". Із книжок, які  представлені на виставці діти ознайомились з легендами, віршами, піснями та святкуваннями на День Миколая. 

Немає коментарів:

Дописати коментар