В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек 2019

Бібліотечний урок-практикум

Використання віртуальної  дошки Padlet у навчальному процесі.


Сьогодні застосування інтерактивних засобів навчання увійшло в навчальний процес сучасної школи. Одним із таких інструментів навчання є віртуальна дошка (онлайн-дошка, електронна дошка, стіна,) за допомогою якої можна підсилити зацікавленість й активність учнів, поліпшити ефективність роботи на уроках, організувати спільну діяльність учнів.
      Отже, я запропонувала учням 8 класу сьогодні скористатися сервісом Padlet і створити разом віртуальну стіну під назвою «Сторінками козацької доби» та заповнити її фото, посиланнями на сторінки інтернет. Ця тема нам близька, дорога, цікава і важлива. Однією з найяскравіших сторінок літопису боротьби українського народу за свою незалежність був козацький рух. Козаки стали тією силою, яка впродовж століть пильно стояла на сторожі свободи і гідності України як незалежної, суверенної держави. Запорозьке козацтво - гордість української нації, найвищий злет у її віковічному розвитку.
 Учні успішно з ентузіазмом впорались із завданням пошуку та опрацюванням інфоормації, і розмістили її на віртуальну дошку. За допомогою колективної форми роботи учні краще запам`ятали інформацію про початок козаччини в Україні, поглибили знання про козаків, гетьманів та отаманів. 
Сделано на Padlet

2 коментарі:

  1. Учні успішно з ентузіазмом впорались із завданням пошуку та опрацюванням інфоормації, і розмістили її на віртуальну дошку. За допомогою колективної форми роботи учні краще запам`ятали інформацію про початок козаччини в Україні, поглибили знання про козаків, гетьманів та отаманів.Все це під керівництвом талановитої людиниЮбібліотекаря з великої букви.

    ВідповістиВидалити
  2. Познайомилася з багатьма чудовими роботами Ірини Вікторівни. Дуже приємно, що така талановита людина працює зі мною в одній бібліотечній системі. Тепер я маю можливість перейняти досвід роботи як опрацьовувати інформацію та розміщувати іі на віртуальній дошці.

    ВідповістиВидалити