Презентація книги "Мелодії степу" автор Фесенко Ольга Миколаївна



Де батьківська рідна хатина.
Криниця і спів солов`я,
Початок бере Україна,
Вітчизна кохана моя.
Щомиті, щодня, щогодини
За неї я, рідну, молюсь,
Прекрасну мою Україну.
Як матір, її я люблю.

25 вересня у Новомиколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулася приємна подія. Світ поезії поповнився новою збіркою поетичних та прозових творів під назвою «Мелодії степу» , яку ми презентувати разом з її автором – вчителем української мови та літератури Фесенко Ольгою Миколаївною.
  На святі були присутні почесні гості: голова Мелітопольської районної ради О.М.Мордик, депутати Мелітопольської районної ради О.С.Кудикін, М.Л.Кишко, голова Новомиколаївської сільської ради Є.М.Таланов, методист відділу освіти Т.Л.Удовиченко, представник з редакції газети "Новий день"Н.М.Філіпенко , керівник асоціації вчителів української мови та літератури З.І.Ситник, композитори В.І.Остапенко, С.Хілько. Також не залишилися байдужими до творчості Ольги Миколаївни колеги та учні нашої школи.
 Ольга Миколаївна Фесенко зачаровує своїми чудовими творами, красою мелодії слова прищеплює любов до своєї малої Батьківщини, до історії, людей, до природи рідного краю та самого життя. Її твори налаштовують на добре та уважне ставлення до навколишнього світу, пісні на її вірші співає вся Мелітопольщина, а її творчість високо оцінюється відомими українськими поетами. Книга Ольги Фесенко «Мелодії степу» є надбанням Мелітопольського району. Надрукована книга при допомозі і сприянні районної ради, депутатської групи Мелітопольської районної ради «Аграрії Мелітопольщини» та благодійної організації «Мелітопольський край». 

    Майстриня Ольга Миколаївна володіє ще одним дивовижним талантом - мистецтво вишивки. З натхненням вишиті картини та предмети побуту перетворюють її будинок на справжній маленький музей.

Немає коментарів:

Дописати коментар